Simona Halep, o nouă victorie la Indian Wells! S-a calificat în optimi (video)

"Mulţumesc tuturor că sunteţi alături de mine, voi m-aţi ajutat să lupt şi să câştig până la capăt. Sunt emoţionată mereu când joc pe aceste arene mari, întotdeauna îmi doresc să joc cât mai bine." - Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Getty Images)

Simona Halep (27 ani, 2 WTA) continuă parcursul excelent la turneul WTA Premier Mandatory “BNP Paribas Open” de la Indian Wells (California), sportiva noastră adjudecându-şi o nouă victorie pe tabloul principal de simplu a competiţiei cu premii în valoare de 9.035.428 dolari.

Halep, care în turul precedent trecuse de cehoaica Barbora Strycova (32 ani, 50 WTA) cu 6-2, 6-4, a avut-o ca oponentă în turul trei pe ucraineanca Katerina Kozlova (25 ani, 114 WTA) - jucătoarea venită din calificări, cea din urmă cedând, dar la mare luptă, după o oră şi 48 de minute cu scorul de 7-6 (3), 7-5.

"Mulţumesc tuturor că sunteţi alături de mine, voi m-aţi ajutat să lupt şi să câştig până la capăt. Sunt emoţionată mereu când joc pe aceste arene mari, întotdeauna îmi doresc să joc cât mai bine. A fost dificil să joc cu ea, nu am mai jucat până acum, e o jucătoare bună, sunt mândră de mine ca am câştigat în două seturi. " a declarat campioana ediţiei din 2015 la finalul duelului.

"Îmi aduc aminte de trofeu că era foarte greu, nu l-am putut ridica atunci, nu vreau să pun presiune pe mine, să mă gândesc mereu la câştigarea lui din nou, vreau să lupt pentru fiecare punct şi set pe care trebuie să le câştig" a continuat Simona.

Constănţeanca a contabilizat patru duble greşeli, 25 mingi direct câştigătoare, respectiv 29 erori neforţate.

Fosta lideră WTA şi-a asigurat un cec în valoare de 91.205 dolari şi 120 de puncte WTA, urmând să joace în faza următoare contra cehoaicei Marketa Vondrousova (19 ani, 61 WTA), care a dispus la rândul ei de letona Jelena Ostapenko în trei seturi, cu 4-6, 6-3, 6-4.

Cele două tenismene vor sta pentru prima oară faţă în faţă.

Partida este programată în noaptea de marţi spre miercuri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport