Maria Ciobanu: Plahotniuc şantajează şi foloseşte unioniştii pentru a fura voturile

Mulţi dintre aşa-numiţii unionişti s-au mai folosit de sloganul cu tentă unionistă, dar ajunşi în Parlament uitau de el. Îşi aminteau atunci când se pomeneau în opoziţie, afirmă deputata PLDM.
Maria Ciobanu, deputată PLDM în Parlamentul R. Moldova
Maria Ciobanu, deputată PLDM în Parlamentul R. Moldova (facebook.com/Vasile Şoimaru)

Deputata PLDM Maria Ciobanu constată că unii „ţipălăi” din R. Moldova prezintă listele unioniştilor drept cei mai indicaţi candidaţi la alegerile parlamentare din 24 februarie. Mai mult, aceştia critică la unison blocul electoral ACUM, dar nu scot un cuvânt despre Plahotniuc, Şor sau Dodon.

„Mă amuză, întrucât nu pot înţelege în temeiul căror criterii sunt selectaţi. Unii au fost condamnaţi pentru luare de mită. Prinşi în flagrant. Alţii au fost eliberaţi din funcţie pentru delapidări de fonduri.

Nu puţini dintre ei s-au mai folosit de sloganul cu tentă unionistă, iar ajunşi în Parlament au uitat de el. Îşi aminteau atunci când se pomeneau în opoziţie. Dacă i-ai lua la puricat pe câţiva, nu ai găsi o faptă, un gest, care să le permită să se autointituleze unionişti. Fraze goale!”, a adăugat parlamentara.

Maria Ciobanu a ţinut să noteze că în aceste liste "sacre" sunt şi unii pe care îi foloseşte Plahotniuc, pentru a lua voturile de la alţi candidaţi ca să câştige candidatul PDM.

„Soţia unuia din această listă ar fi stat după gratii, pentru trucarea achiziţiilor, dar a fugit repede la „terminator” şi i s-a pus dosarul la murat. Cu dosare care stau gata-gata să explodeze mai sunt în aceste liste. Nu în zadar se spune că Plahotniuc doarme doar 4 ore...”, a conchis deputata PLDM.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe