Andrei Năstase: primii pe lista PD la parlamentare sunt Plahotniuc, Filip şi Candu - cei care ţin Moldova în captivitate

Moldova e săracă, iar oamenii ei sunt săraci şi nevoiţi să plece pentru că Plahotniuc, Dodon şi toţi ceilalţi sunt incredibil de bogaţi, consideră liderul Platformei DA, chemând în acest sens toţi cetăţenii RM să nu uite să iasă la vot în ziua de 24 februarie 2019.
Andrei Năstase
Andrei Năstase (Captură Foto / privesc.eu)

„Nu au avut niciodată ruşine. Ne-au dispreţuit dintotdeauna şi o fac şi astăzi, ca dovadă supremă că ne cred la fel de lipsiţi de demnitate ca şi slugile lor”, a scris preşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, pe pagina sa de Facebook, în contextul anunţului făcut de liderul PD, Vlad Plahotniuc, privind participarea sa la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 pe circumscripţia Nisporeni.

Specificând că liderul democraţilor Vlad Plahotniuc, premierul Pavel Filip şi spicherul Parlamentului Andrian Candu, sunt primele nume pe lista cu care PD, această „organizaţie mafiotă”, se va prezenta la alegerile din anul viitor, Andrei Năstase a adăugat că ei sunt cei care ţin Republica Moldova în captivitate, sărăcie, teroare şi ruşine. „Ştim cu toţii acest lucru. Paradoxal, îl ştiu şi ei”.

„Spun asta deoarece nu există altă explicaţie rezonabilă pentru încercarea recentă a liderului regimului sinistru care sufocă astăzi Moldova de a-i convinge pe oameni, fără pic de ruşine, că sunt datori lui şi PDM. Îndrăzneala frizează nebunia, disperarea, atacul de panică specific dictatorilor care simt că pierd controlul asupra oamenilor şi asupra propriei organizaţii represive”, se mai arată în postarea lui Năstase.

Acesta a mai menţionat că Moldova şi moldovenii nu sunt datori nimănui, nici măcar istoric, cu atât mai puţin lui Plahotniuc şi găştii lui de gangsteri cu care încearcă în prezent să reprime legitima dorinţă de libertate a poporului.

„Datori sunt EI!”, consideră liderul Platformei DA, făcând referire la cei care au devalizat bugetul naţional şi bugetele locale prin scheme financiare uluitoare, au furat miliardul, hăituiesc democraţia şi libertatea acestui stat.

„Banii, absolut toţi banii furaţi, trebuie recuperaţi şi vor fi înapoiaţi către bugetele prădate, iar HOŢII vor înfunda puşcăria. De toate aceste lucruri se va ocupa Justiţia Liberă. Am mai spus, o spun şi astăzi. Dacă trebuie să construim puşcării să-i încapă pe toţi, o vom face, dar între noi, OAMENII, în preajma copiilor noştri, aceşti nemernici nu mai au ce căuta”, a mai scris Andrei Năstase.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe