Maia Sandu: Noi am construit podul pentru un procuror reformator, curajos şi integru

Maia Sandu (Prim-minstru R. Moldova),
Maia Sandu (Prim-minstru R. Moldova), (Epoch Times România)

Prim-ministrul Maia Sandu susţine că votarea în două lecturi a modificărilor la Legea Procuraturii, în formula propusă de Guvern, „demonstrează că avem curaj, argumente şi motivaţie să demontăm, cărămidă cu cărămidă, sistemul construit de Plahotniuc în justiţie”.

Cu toate acestea premierul notează că momentul în care se va putea spera că Moldova are un Procuror general demn şi integru încă e departe. „Dar azi s-a făcut un pas enorm! Concursul CSP a fost oprit. Oamenii vor reformă reală, ei aşteaptă de la noi acţiuni dure şi azi am livrat prima porţie. Vor mai urma.”

În opinia premierului, R. Moldova are nevoie în aceste momente de oameni curajoşi care să lupte de partea poporului contra hoţiilor şi schemelor.

Mai mult, Maia Sandu a făcut apel la potenţialii candidaţi la funcţia de Procuror General: „Noi am construit podul pentru un procuror reformator, curajos şi integru. Dar acesta trebuie trecut de oameni cu verticalitate din domeniul justiţiei. Vă rog să aplicaţi la această funcţie.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe