Liga I. Dinamo Bucureşti, evoluţie pozitivă în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş

Gruparea dinamovistă a obţinut trei puncte importante în economia clasamentului primului eşalon fotbalistic de la noi din ţară, după succesul din etapa a 13-a înregistrată în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş cu scorul de 2-0.
(ODD ANDERSEN / AFP / Getty Images)

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti merge din ce în ce mai bine sub directa îndrumare a lui Dusan Uhrin Jr. Venit nu de mult timp pe banca tehnică a grupării din Ştefan cel Mare, câinii roşii au reuşit să părăsească ultima poziţie a clasamentului, după un început nefast de sezon competiţional.

Dinamoviştii au obţinut trei puncte din confruntarea cu Gaz Metan Media de vineri seara, de pe teren propriu, meci din etapa a 13-a a Ligii I de fotbal, rezultat ce le asigură în premieră în acest campionat un loc de play-off, şase. Scorul final a fost 2-0, graţie golurilor reuşite de Filip Mrzljak (21) şi Deian Sorescu (73).

"Trebuia să înscriem mai multe goluri, dar ne-am dorit să câştigăm mai mult decât cei de la Mediaş. Prima ocazie a fost a lor, deci nu a fost un meci uşor. Mă bucur că jucătorii mei au fost concentraţi. Pas cu pas, vrem să jucăm din ce în ce mai bine, să ne punem la punct din punct de vedere tactic. Este important pentru mine că jucătorii pun în aplicare ceea ce le cer. Urmează meciuri dificile, dar ne dorim să rămânem acolo, pe loc de play-off. Trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci", a declarat Dusan Uhrin Jr., potrivit Look Sport.

Bucureştenii au avut şi un mic avantaj, lipsa lui Edi Iordănescu, antrenorul celor de la Gaz Metan, din cauza unei suspendări.

Dinamo este neînvinsă de trei etape (două victorii şi un egal), în timp ce Gaz Metan numără o victorie şi patru înfrângeri în ultimele cinci etape.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport