Liga I. CFR Cluj învinge pe Dinamo Bucureşti cu 1-0! Declaraţiile lui Dan Petrescu

Gruparea ceferistă şi-a adjudecat trei puncte importante în faţa formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare graţie unui penalty transformat de Billel Omrani în minutul 82, dinamoviştii aflându-se în acest moment la a treia înfrângere din tot atâtea partide disputate.
CFR Cluj - FC Dinamo 1-0 în etapa a 3-a a Ligii I la fotbal. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/facebook)
Marius Drăgoi
28.07.2019

Echipa de fotbal CFR Cluj şi-a îndeplinit obiectivul principal, sâmbătă seara pe Stadionul 'Dr. Constantin Rădulescu' - reşedinţă de judeţ, şi anume obţinerea maximului de puncte din confruntarea cu formaţia Dinamo Bucureşti, meci din etapa a treia a Ligii I.

Golul campioanei României a venit destul de târziu, pe finalul reprizei secunde, când arbitrul de centru Andrei Chivulete a arătat punctul cu var al careului de şaisprezece metri în urma unui fault al mijlocaşului dinamovist Ioan Filip comis asupra lui Mike Cestor (minutul 82). Cel care a marcat a fost atacantul Billel Omrani.

"Să schimbi 10 jucători şi să şi câştigi nu cred că a mai existat vreodată. La un meci cu Dinamo nu poţi avea mai mult de cinci ocazii, dar cred că noi am meritat victoria. Am mai ratat două şanse mari prin Costache şi Aurelio. Nu a fost cel mai strălucit meci dar e o victorie extraordinar de importanţă pentru moralul jucătorilor mai puţin folosiţi. Dacă ajungem mai departe în Europa, voi mai folosi această tactică", a declarat Dan Petrecu potrivit TV Telekom Sport.

Partida a fost marcată de evenimente încă de la începutul duelului, arbitrul întrerupând partida în minutul 21 (timp de patru minute) din cauza petardelor aruncate în terenul de joc de suporterii dinamovişti.

De menţionat că CFR a încheiat partida cu un jucător mai puţin în urma eliminării lui Sebastian Mailat (88) pentru două cartonaşe galbene.

După 3 etape, Dinamo e pe ultimul loc în Liga I în timp ce CFR a acumulat 7 puncte şi este lider.

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis - Butean, A. Mureşan, Cestor, Peteleu - Itu, Hoban, L. Aurelio - M. Pereira, V. Costache, A. Păun
Rezerve: Vâtcă, Susic, Burcă, Sylla, Petrila, Mailat, Omrani
Antrenor: Dan Petrescu

Dinamo: Piscitelli -De Moura, Bejan, R. Grigore, Sin - Mrzljak, Răuţă, I. Filip - Sorescu, Montini, Moldoveanu
Rezerve: Straton, Klimavicius, Ciobotariu, A. mihaiu, G. Creţu, D. Popa, Bru
Antrenor: Sebastian Moga

Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Adrian Vornicu (Iaşi); arbitru de rezervă Marian Barbu (Făgăraş)
Observatori: Cristian Nica (Ploieşti) - CCA; Cătălin Cursaru (Ploieşti) - LPF.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor