Liga I. FCSB a remizat în deplasarea făcută la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 0-0

Gruparea bucureşteană a obţinut doar un punct pe terenul celor de la Sepsi OSK, scor 0-0, în ultimul meci din etapa a doua a Ligii I de fotbal desfăşurat luni seara pe Stadionul Municipal - Sfântu Gheorghe.
(Michael Regan / Getty Images)

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a reuşit să smulgă un punct în faţa vicecampioanei României, FCSB, luni seara, în ultimul meci din etapa a doua a Ligii I de fotbal.

Cele două formaţii au terminat indecis, scor 0-0, însă, gruparea condusă proaspăt de Bogdan Andone a irosit câteva ocazii bune de a marca.

Roş-albaştrii s-au evidenţiat prin Ionuţ Vînă, care a avut cea mai mare şansă de a marca, acesta luând la ţintă bara (min. 34), respectiv Florinel Coman (88) şi Iulian Cristea (90+3).

Oaspeţii au ratat la rândul lor prin Nicolae Carnat (35), care a scăpat pe contraatac dar fără izbândă.

Pentru Sepsi OSK este la al doilea 0-0 consecutiv.

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FCSB 0-0, Stadion Municipal - Sfântu Gheorghe
Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Cătălin Buşi (Râmnicu Vâlcea)
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) - CCA, Ion Craiu (Bucureşti) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport