Lăzăroiu: Udrea se pare că a declanşat un fel de olimpiada naţională de dezvăluiri

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (onlinestudent.ro)

Comentând atmosfera generată de dezvăluirile incendiare ale Elenei Udrea, fostul consilier prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, este de părere că o astfel de "sărbătoare a dezvăluirilor" este un gen de terapie naţională care vindecă fricile colective, motiv pentru care nu ar fi rău pentru popor să aibă parte, măcar o lună la zece ani, de un astfel de eveniment inedit.

"Urmăresc - în tăcere, după cum vedeţi - atmosfera generală după dezvăluirile Elenei Udrea. Pare că s-a declanşat un fel de olimpiada naţională de dezvăluiri. Am văzut că şi Cristian Sima a prins curaj. Chiar în emisiunile de televiziune am observat mulţi invitaţi politicieni, care, la un moment dat, îşi încep fraza aşa: "şi, dacă vreţi, o să spun acum ceva în premieră...", a declarat Sebastian Lăzăroiu.

Mai mult, fostul consilier prezidenţial a evidenţiat că şi titlurile din presa online abundă mai mult decât oricând de sintagme precum: "dezvăluire bombă", "ce n-aţi ştiut despre", "momentul adevărului".

"Nu cred că e rău pentru un popor să aibă, măcar o lună la zece ani, o sărbătoare a dezvăluirilor, a excavării inconştientului colectiv pe subiectele tabu: servicii secrete, masonerie, acoperiţi în presă, şpăgi etc. E un gen de terapie naţională care vindecă fricile colective. Dar, după ce se termină, sper să ne apucăm şi de muncă", a afirmat Sebastian Lăzăroiu.

"Aşa că, dacă e ceva ce credeţi că n-aţi putut spune în ultimii zece ani, pentru că vi s-a părut un secret tenebros, neverosimil, indicibil, nu rataţi această minunată ocazie", a mai precizat acesta.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne