Lăzăroiu: Prietenia nedisimulată cu Antena 3 îi va termina pe liberali mai repede decât îşi imaginează

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (www.gov.ro)

În timp ce preşedintele Traian Băsescu susţinea ultima sa conferinţă de presă de la Palatul Cotroceni, la Antena 3, era prezentă noua şefă a PNL, Alina Gorghiu, care, în prima sa apariţie televizată în noua calitate, l-a criticat pe şeful statului, menţinând bine-cunoscuta linie a televiziunii lui Dan Voiculescu.

"Dacă ceva îi va termina repede pe liberali, mai repede decât îşi imaginează, aia va fi prietenia nedisimulată cu Antena 3. Să vedem cam câte luni le ia până să înţeleagă şi dacă nu e prea târziu. Să le şi explic de ce asocierea cu Antena3 îi dărâmă, că poate înţeleg mai repede", a precizat fostul consilier prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu.

"Antena 3 nu mai e de multă vreme o instituţie de presă. Antena 3 e un actor politic aşa cum e şi PNL. Când spui Antena 3, spui PSD şi Voiculescu. Oamenii care l-au votat pe Iohannis au votat împotriva PSD, deci şi împotriva anexei Antena3. Cei care detestă PSD, detestă în egală măsură Antena3. Poate se dezmeticesc şi ei într-un târziu ca să înţeleagă tot mecanismul asocierii din mintea românilor", a continuat Lăzăroiu.

Nici fostul membru al CNA, Narcisa Iorga, nu a fost prea încântată de prima apariţie televizată a noului şef al PNL, despre care se spune că este doar "o mască pentru cuplul de aur Atanasiu & Petrache."

"Preşedintele vechiului PNL s-a dus "să pună virgula" la Antena 3. Alina Gorghiu critică refuzul Preşedinţiei de a-l primi pe Mircea Badea la ultima conferinţă de presă a lui Traian Băsescu. Mircea Badea nu e jurnalist (conform propriilor declaraţii). Este cel care a recurs la atacurile cele mai josnice la adresa nu doar a preşedintelui României aflat în funcţie, ci şi la adresa preşedintelui ales, Klaus Iohannis. Astă-seară, doamna Gorghiu îmi confirmă că, pentru vechiul PNL, nu mai contează principiile jurnalismului, nici normele minimale ale bunului simţ.

Hm! Şi eu mă întrebam de ce parlamentarii liberali au primit ordin, unii spun că tocmai de la Alina Gorghiu, să voteze împotriva numirii mele în CNA... Şi au votat, cot la cot cu PSD. Explicaţia e cât se poate de simplă: USL trăieşte, mai ales când e vorba despre interesele Antena 3", a declarat Narcisa Iorga.

Antena 3 este postul care, în timp ce mii de oameni stăteau la cozi de km in Diaspora pentru a-l vota chiar pe Iohannis, prezenta imagini din care rezulta că nu există nicio problemă cu votul în străinătate, în timp ce pe burtiera emisiunii de ştiri scria: "Secţii de vot goale în străinătate".

În contextul acesta, prezenţa şi prestaţia Alinei Gorghiu la Antena 3, după ce a fost susţinută să ajungă la conducerea partidului de Klaus Ioahnnis, este considerată a fi o lovitură pentru noul preşedinte, care deja a fost criticat dur pentru dorinţa sa de a-l numi pe Dan Mihalache în funcţia de şef al Cancelariei Prezidenţiale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne