Klaus Iohannis a recunoscut motivul pentru care a intrat în PNL

Congresul PNL, 22-23 Febroarie 2013, Bucureşti,România. În imagine, Klaus Iohannis (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
01.03.2013

Unul din motivele pentru care a intrat în PNL a fost ca Sibiuul să devină capitală de regiune, a mărturisit joi primarul Klaus Iohannis, afirmând că va face tot ce poate în acest sens, chiar dacă funcţia pe care o are în partid nu garantează realizarea dezideratului.

Într-o conferinţă de presă, Klaus Iohannis a fost întrebat joi dacă transformarea Sibiului în capitală regională a fost unul dintre motivele pentru care a intrat în PNL.

"A fost unul din motive, da. Cu siguranţă. Mi-am dorit, am şi spus, îmi doresc să particip la discuţiile acestea", a recunoscut Iohannis.

Edilul a mai precizat că "nu este nicio garanţie" că Sibiu va deveni capitală de regiune, având în vedere funcţia de prim-vicepreşedinte PNL pe care o deţine.

"Cu certitudine, îmi garantează că pot să discut cu oamenii care iau aceste hotărâri. Asta nu înseamnă automat că punctul meu de vedere este luat în seamă", a declarat Iohannis, adăugând că împărţirea în regiuni şi denumirea acestora nu au fost definitivate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor