Imaginea "înfricoşătoare" a uraganului Matthew luată din spaţiu (video)


Uraganul Matthew, fotografie în culori
Uraganul Matthew, fotografie în culori

Matthew este cel mai puternic uragan din Atlantic în aproape un deceniu. Imensa furtună, care acum se îndreaptă spre Florida (SUA), a lovit Haiti, Republica Dominicană şi Cuba, lăsând în urmă morţi, pagube imense şi inundaţii.

Dar nu numai consecinţele uraganului Matthew sunt înfricoşătoare, ci, de asemenea, şi unele dintre imaginile sale, luate prin satelit de către NASA (National Aeronautics and Space Administration). Una dintre aceste imagini, care a atras atenţia publicului , este cea în care se arată trecerea lui Matthew deasupra Haiti, în care unii văd forma unui craniu.

Fotografia color, care a devenit virală pe reţelele sociale, şi care a fost descrisă ca fiind "terifiantă", scoate în evidenţă ochiul furtunii şi al norilor, ce par să fie dinţii unui craniu. În Twitter, mai mulţi utilizatori compară Matthew cu personajul Marvel din "Ghost Rider", relatează situl web bbc.com.

Dar Matthew, din păcate, nu este un personaj fictiv, iar acum se îndreaptă cu paşi mari spre Florida.

Mai multe informaţii: NASA

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Știință