Cât de inaccesibil este viitorul? Dr. Louise Turi prezice cu exactitate uraganul Katrina

Stele
Stele (pixabay.com)

Fascinaţi de misterele universului, oamenii au încercat mereu să înţeleagă lumea în care trăiesc şi legile care o guvernează, iar, cu timpul, din dorinţa lor de cunoaştere, s-au născut nenumărate domenii de cercetare şi studiu, unele mai interesante ca altele, deşi nu toate convenţionale.

Unul dintre cele mai fascinante astfel de domenii este astrologia divină. Cel mai cunoscut reprezentat al acestui domeniu a fost faimosul Michele de Nostradamus, cel care susţinea că poate vedea în viitor. Prin metoda sa care combină astrologia obişnuită cu percepţiile extrasenzoriale, Nostradamus pare că a reuşit să exploreze zone ale cunoaşterii unde oamenii de ştiinţă nici nu visează să ajungă.

Cel puţin aşa susţin cei pasionaţi de scrierile sale şi care îl acreditează cu o serie de profeţii impresionante - Revoluţia Franceză, apariţia lui Hitler, cele Două Războaie Mondiale, inventarea submarinului, avionului şi balonului, până la epoca staţiilor spaţiale şi a războiului nuclear. Şi lista poate continua.

Deşi la nivelul de dezvoltare la care a ajuns în prezent, ştiinţa modernă nu poate încă să acceseze acest domeniu, există însă o serie de teorii conexe care fac referire la călătoria în timp, alte dimensiuni etc., realizate de cercetători cu renume mondial precum Albert Einstein sau Michio Kaku.

Recomandăm şi A fost Nostradamus cu adevărat un profet?

Astrologia divină l-a fascinat şi pe doctorul francez Louise Turi, născut, de altfel, în acelaşi loc cu faimosul Nostradamus, în Provence, Franţa. Iniţiat în tainele astrologiei de către bunica sa, Louise Turi a început să exploreze misterele universului mergând pe o cale prea puţin înţeleasă de lumea modernă.

"Astrologia nu este o pseudo-ştiinţă, ci o ştiinţă reală. Astrologia divină te ajută să foloseşti ceea ce este numit al treilea ochi şi să primeşti acces la secretele codurilor cosmice", a declarat Louise Turi în cadrul documentarului Weird or What.

Învăţând secretele astrologiei divine, Louise susţine că a dobândit puteri incredibile de prezicere. "Am fost numit noul Nostradamus, sau Nostradamus modern".

Louise a început să îşi publice propriile profeţii, de multe ori foarte detaliate, dar puţini l-au luat în serios, asta până pe 15 iunie 2005, când era într-o emisiune radio la Coast to Coast AM şi le-a spus oamenilor să se pregătească pentru un uragan imens care va afecta mii şi mii de persoane. El le-a spus ascultătorilor şi când va avea loc acest dezastru natural, pe 29 august.

Surprinzător, uraganul Katrina a lovit Statele Unite exact pe 29 august omorând 1.800 de oameni şi cauzând pagube materiale de 81 de miliarde de dolari.

Şi asta nu a fost singura lui profeţie majoră. Potrivit Weird or What, Louise a prezis de asemenea atentatele din 9/11, dezastrul navetei spaţiale Columbia, precum şi alte evenimente importante ale lumii.

"Eu îi învăţ pe oameni valoarea spirituală a stelelor. Ne-am dezvoltat atât de mult tehnologic, dar la nivel spiritual am rămas în urmă. Legile divine au fost ignorate. Eu doar încerc să readuc echilibrul dintre valorile fizice şi cele spirituale şi să îi ajut pe oamenii de ştiinţă să privească lucrurile altfel. Trebuie să ne schimbăm modul de gândire şi să nu mai excludem latura spirituală", a mai precizat Louise Turi.

Recomandăm şi Vanga şi viitorul văzut prin ochii ei

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură