Guvernul va adopta prelungirea stării de alertă. Arafat: Nu vor fi restricţii suplimentare

Ludovic Orban - gov.ro
Ludovic Orban - gov.ro (Epoch Times România)
Loredana Diacu
14.08.2020

Premierul Ludovic Orban a anunţat, vineri, în debutul şedinţei de Guvern, prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile.

Orban l-a întrebat pe Raed Arafat, prezent la şedinţă, dacă Guvernul e pregătit cu proiectul de Hotărâre de Guvern privind prelungirea stării de alertă iar şeful DSU a confirmat.

„În urma aprobării hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă care a avut loc ieri, deci astăzi venim cu hotărârea de guvern care propune prelungirea pe încă 30 de zile", a declarat Arafat, în cadrul şedinţei de Guvern.

Şeful DSU a mai declarat că proiectul va avea modificări minimale discutate în CNSU şi nu este vorba de restricţii suplimentare.

La rândul său, premierul a punctat că HG-ul va trebui publicat astăzi în Monitoriul Oficial, motiv pentru care proiectul va fi primul pe ordinea de zi a Guvernului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor