Rareş Bogdan: Piedone va ieşi pe locul 4. Are toate şansele să îl ajute şi pe fiul său să piardă alegerile

Rareş Bogdan (Epoch Times Romania)
Andrei Popescu
08.05.2024

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, marţi, la Digi 24, că primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, înscris în cursa pentru Primăria Capitalei, se va clasa pe locul 4 şi are toate şansele să îl ajute şi pe fiul său să piardă alegerile în acelaşi sector.

“Cred că Piedone se va plasa pe locul 4 şi are toate şansele să îl ajute şi pe fiul său să piardă alegerile acolo”, a precizat Bogdan, citat de News.ro.

În ceea ce priveşte situaţia de la Prahova, unde candidatul liberalilor la alegerile pentru şefia Consiliului Judeţean, Iulian Dumitrescu, este anchetat de DNA, Bogdan a menţionat că PNL Prahova a decis să îl susţină pe acesta.

“Acolo era o lacună în statutul nostru, pentru că vechiul sistem al alegerii preşedinţilor CJ era prin vot al consilierilor judeţeni. Am făcut sesizare la Comisia de Arbitraj şi atâta tot. La următoarea şedinţă de Consiliu Naţional se va modifica Statutul în sensul să nu se mai poată valida decât de către Biroul Central. În cazul unei condamnări definitive, lucrurile sunt clare, nu mai poate face parte din PNL niciun ales local”, a continuat Rareş Bogdan.

Răspunsul lui Piedone nu s-a lăsat aşteptat, acesta atacându-l pe Rareş Bogdan într-o postare pe Facebook, numindu-l pe acesta din urmă “oaie” şi insinuând că ar fi beneficiat de sute de mii de euro de la companii de stat.

“Aud că behăie prin târg… o oaie! O oaie bleagă, dar fiţoasă, obişnuită, încă de jună, să mulgă ciobanii înstăriţi, ca să-şi facă propria stână! Dacă 'bogdan Întâmplătorul' era oaie, aşa începeau conversaţiile despre ea, prin saivane, izlazuri şi stâne! 'Bogdan Întâmplătorul' e însă un suport de mucava pentru diverse batiste de buzunar!

Câteva curate, restul… pătate, dar scumpe! Am citit prin presa noastră de ziare că 'bogdan Întâmplătorul' a plătit vreo 263 de mii de euro pentru o batistuţă imprimată cu logoul Societăţii Naţionale de Transport de Gaze Naturale Transgaz SA Mediaş! Ba nu! Cred că ăla a fost un contract… Ori a dat el o batistuţă pentru banii ăia… Ori o fi de când l-a năşit pe Florinel ăla mic? Ştie el!”, a scris Piedone.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor