„Ghinion. Pentru mine” - Iohannis gafează pe tema celor şase case cumpărate „din muncă cinstită”

Preşedintele PNL Klaus Iohannis
Preşedintele PNL Klaus Iohannis (Epoch Times România)
Loredana Diacu
16.10.2014

Prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis a fost întrebat miercuri, în cadrul unui interviu acordat Gândul, ce crede că gândeşte un profesor când aude că un alt cadru didactic a putut cumpăra din salariu şase case.

Răspunsul lui Iohannis, care, timp de 15 ani şi-a câştigat pâinea cea de toate zilele ca profesor de fizică a răspuns „ghinion”.

După ce moderatorul a întrebat: „ghinion pentru cine”, după câteva secunde de tăcere, liderul PNL a completat răspunsul: „ghinion pentru mine”.

„Şi ei ce au?”, a fost întrebat în continuare Klaus Iohannis, care, deranjat de întrebări l-a întrebat pe moderator dacă doreşte să discute despre educaţie sau despre casele sale: „vreţi să discutăm pe educaţie sau pe casele mele?”. El a ţinut însă să sublinieze că salariile profesorilor sunt „mici”.

„Este foarte interesant că dacă un candidat a muncit la viaţa lui şi a adunat nu foarte mult, dar a adunat ceva, devine suspect în ochii desigur ai unor strategi şi partide”, a mai declarat Iohannis, adăugând că a ajuns în posesia caselor prin cumpărarea lor.

Reamintim că, după debutul campaniei electorale, Iohannis a fost acuzat că ar fi dobândit două clădiri în centrul Sibiului cu ajutorul unor falşi moştenitori şi al unor documente aranjate, la notar, cu semnăturile soţiei şi ale soacrei sale. De pe urma acestor clădiri, Iohannis ar fi încasat sute de mii de dolari chirie, bani ce aparţineau practic statului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor