Gâşte disciplinate: în fiecare zi traversează strada doar pe trecerea de pietoni (video)

Gâşte
Gâşte (captură video Youtube)

De ceva timp, pentru cei care frecventează lacul Segrino, în Comasco, Italia, a devenit normală o scenă pe cât de interesantă pe atât de frumoasă: în fiecare după-amiază un grup de gâşte se întoarce de pe plajă, traversează drumul în mod ordonat, aleargă peste tot în căutarea hranei şi apoi, în jur de ora 19, fac aceeaşi călătorie în sens invers.

Traversarea, însă, o fac pe trecerea de pietoni, în timp ce automobiliştii aşteaptă cu răbdare sfârşitul procesiunii curioase.

Au devenit faimoase pe reţelele sociale printr-un clip video postat pe pagina de Facebook a Rabayà Wine Bar din Erba, de către proprietarii care administrează barul de pe plaja Segrino, care relatează: "Gâştele se aliniază întotdeauna în şir indian şi una dintre ele se opreşte în mijlocul străzii, ca şi cum ar vrea să verifice că întregul grup poate traversa în condiţii de siguranţă - este incredibil, putem fixa ceasul după momentul trecerii lor. Au devenit mascotele noastre".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style