Momente de teroare în timpul unui festival: o pajură atacă o fetiţă de opt ani (video)

Acvila de munte (Aquila chrysaetos), numită şi pajură
Acvila de munte (Aquila chrysaetos), numită şi pajură (Wikipedia.org)

O pasăre de pradă s-a repezit asupra unei fetiţe în vârstă de opt ani în timpul unui festival care se desfăşura pe malul lacului Issyk-Kul din Kârgâzstan.

Fetiţa, care a intrat într-o zonă destinată activităţilor cu animale sălbatice, a suferit răni minore pe spate şi pe cap, potrivit celor raportate luni de siteul web AKIpress news.

Experţii implicaţi în organizarea festivalului susţin că pasărea nu vâna în acel moment, altfel fata ar fi suferit leziuni mult mai grave sau ar fi fost chiar ucisă. Proprietarul pajurei a declarat presei că, în 15 ani de antrenament, aceasta nu a atacat niciodată o fiinţă umană.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style