Natura în stare pură în Columbia: peisaje mirifice şi animale exotice (video)


Caño Cristales,"Râul celor cinci culori" se află în Sierra de la Macarena, Columbia
Caño Cristales,"Râul celor cinci culori" se află în Sierra de la Macarena, Columbia (Facebook.com/La Gran Epoca)

Vreţi să vă apropiaţi de frumuseţea ţării latino-americane? Trailerul pentru documentarul Columbia Magia Sălbatică, a fost recent lansat în Columbia şi apoi în Europa, prezentându-ne creaturi necunoscute, animale exotice în habitatele lor naturale, ţărmuri neexplorate, lacuri paradisiace.

În acest video puteţi vedea peisaje fără precedent, de la munţii înalţi până la profunzimile miraculoase ale mării. Imaginaţi-vă o lume unde începe natura, cu munţi ce au locuri neexplorate, cu fabuloase şi necunoscute creaturi, o adevărată lume pierdută. Paradisul există: de la gheţari ancestrali, la lacuri misterioase.

Aceasta este Columbia necunoscută care ne încântă cu frumuseţea misterioasă a naturii, cu animalele şi cascadele superbe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style