Furt cu ghinion: Un hoţ fură dintr-un apartament, dar uită portofelul cu toate actele

Portofel
Portofel (Pixabay.com)

Poliţia nu a avut niciodată un caz de jaf atât de uşor de rezolvat, deoarece chiar hoţul a fost cel care a oferit toate informaţiile. Acesta, probabil din grabă, şi-a uitat portofelul cu toate actele pe podeaua camerei pe care o golise sau destinul i-a jucat o farsă, l-a pierdut chiar la locul furtului.

Evenimentele s-au petrecut în acest weekend în localitatea A Coruña, Spania, când un hoţ a intrat într-un apartament din centrul oraşului şi l-a golit. Hoţul a profitat de faptul că la etajul inferior era o petrecere în toi şi nu se auzea niciun zgomot.

Hoţul a forţat uşa de la intrare şi a furat toate obiectele de valoare care se aflau în casă, dar a lăsat în urmă un element foarte important: propriul portofel cu toate documentele personale.

Poliţia nu a reuşit încă să-l prindă pe proprietarul portofelului şi nu sunt foarte optimişti că pot rezolva total jaful. Potrivit publicaţiei La Voz de Galicia, se crede că el nu locuieşte în A Coruña şi nu pare să aibă reşedinţa în alt oraş din Spania.