Furt cu ghinion: Un hoţ fură dintr-un apartament, dar uită portofelul cu toate actele

Portofel
Portofel (Pixabay.com)

Poliţia nu a avut niciodată un caz de jaf atât de uşor de rezolvat, deoarece chiar hoţul a fost cel care a oferit toate informaţiile. Acesta, probabil din grabă, şi-a uitat portofelul cu toate actele pe podeaua camerei pe care o golise sau destinul i-a jucat o farsă, l-a pierdut chiar la locul furtului.

Evenimentele s-au petrecut în acest weekend în localitatea A Coruña, Spania, când un hoţ a intrat într-un apartament din centrul oraşului şi l-a golit. Hoţul a profitat de faptul că la etajul inferior era o petrecere în toi şi nu se auzea niciun zgomot.

Hoţul a forţat uşa de la intrare şi a furat toate obiectele de valoare care se aflau în casă, dar a lăsat în urmă un element foarte important: propriul portofel cu toate documentele personale.

Poliţia nu a reuşit încă să-l prindă pe proprietarul portofelului şi nu sunt foarte optimişti că pot rezolva total jaful. Potrivit publicaţiei La Voz de Galicia, se crede că el nu locuieşte în A Coruña şi nu pare să aibă reşedinţa în alt oraş din Spania.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură