Fericirea în societatea modernă: tristul adevăr înfăţişat de un scurtmetraj

Un scurtmetraj de 4 minute a fost realizat de ilustratorul şi artistul britanic Steve Cutts, care arată unde se poate afla individul în societatea umană.

"Happiness"
"Happiness" (Steve Cutts)

Ce este fericirea? O maşină sport? Cariera? Un film scurt ne portretizează, într-un mod brutal dar foarte eficient, ca nişte şobolani flămânzi şi zdrobiţi - aproape înrobiţi - în această societate modernă.

Scurtmetrajul intitulat "Happiness" (Fericirea) a fost realizat de ilustratorul şi artistul britanic Steve Cutts, renumit pentru modul în care înfăţişează - satiric şi critic - excesele societăţii noastre. Steve mai este autorul unui alt scurtmetraj intitulat Moby, care ne dă într-adevar mult de gândit. Vizionând aceste clipuri video apar întrebări combinate cu un sentiment de incertitudine: oare cum va fi viitorul nostru şi al copiilor noştri?

Dacă nu realizăm aceste lucruri din timp, ne lăsăm duşi de valul problemelor "mărunte", în loc să dăm atenţie benevolenţei faţă de ceilalţi, sincerităţii şi toleranţei.

Luaţi-vă doar 4 minute din timpul dumneavoastră preţios ca să urmăriţi acest interesant scurtmetraj şi puteţi vedea pericolul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style