Europa League. Julen Lopetegui (Sevilla) - "Suntem mulţumiţi că am reuşit să egalăm. A fost un meci pe care meritam să-l câştigăm."

FC Sevilla a fost foarte aproape de a pierde duelul cu CFR Cluj din şaisprezecimile Europa League, gruparea din Gruia deschizând primii scorul prin Deac în urma unui penalty (minutul 59), pentru ca apoi oaspeţii să restabilească egalitatea pe final, minutul 82, prin Youssef En-Nesyri, care a speculat o eroare în apărarea elevilor lui Dan Petrescu.
Antrenorul echipei de fotbal Sevilla FC, Julen Lopetegui.
Antrenorul echipei de fotbal Sevilla FC, Julen Lopetegui. (Getty Images)

CFR Cluj şi FC Sevilla s-au înfruntat joi seara pe arena clujeană 'Dr. Constantin Rădulescu' - partidă din şaisprezecimilor de finală ale Europa League. Scorul final a fost 1-1, un rezultat nemulţumitor pentru tehnicianul grupării din Primera Division, un duel care în opinia sa, merita să fie câştigat de jucătorii săi.

"Suntem mulţumiţi că am reuşit să egalăm. A fost un meci pe care meritam să-l câştigăm. Au fost nişte circumstanţe regretabile (n.r. - care au făcut ca meciul să se termine egal), gazonul a arătat destul de rău. CFR Cluj este o echipă care s-a organizat foarte bine, un adversar foarte bun, dar cu toate acestea jucătorii mei s-au descurcat bine. Cred că meritam să câştigăm, păcat că am primit un penalty în urma unei faze care nu punea în pericol poarta. Dar aşa a fost... până la urmă am egalat. Acum trebuie să câştigăm acasă", a declarat Julen Lopetegui la Digisport.

Marcatorii serii au fost Ciprian Deac (59 - penalty), respectiv Youssef En-Nesyri (82).

Deac a executat perfect un penalty (minutul 59), acordat de arbitrul german Deniz Aytekin în urma unui henţ în careu a francezului Kounde. Golul andaluzilor a venit pe final, minutul 82, prin Youssef En-Nesyri, care a speculat o eroare în apărarea elevilor lui Dan Petrescu.

Manşa secundă va avea loc pe 27 februarie, pe arena "Ramon Sanchez Pizjuan" din Sevilla.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport