Europa League. Declaraţiile lui Ciprian Deac (CFR Cluj), autorul unicului gol cu FC Sevilla

CFR Cluj a terminat la egalitate partida cu FC Sevilla din şaisprezecimile de finală ale competiţiei continentale, scor final 1-1, marcatorii serii de pe arena clujeană fiind Ciprian Deac (59 - penalty), respectiv Youssef En-Nesyri (82).
Fotbalistul român Ciprian Deac.
Fotbalistul român Ciprian Deac. (Getty Images)

Fotbalistul român Ciprian Deac, este autorul unicului gol al ceferiştilor din partida cu FC Sevilla, din prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League.

Deac a executat perfect un penalty (minutul 59), acordat de arbitrul german Deniz Aytekin în urma unui henţ în careu a francezului Kounde.

"Ne-am retras după golul nostru, dar nu pentru că am vrut noi. Sevilla e o echipă de valoare care a împins jocul în jumătatea noastră. Ne-a presat foarte mult, se vede că e o echipă de calitate. Dar cu puţin noroc puteam obţine victoria. Emoţii sunt când baţi penalty, dar am exersat în această dimineaţă fazele fixe şi e bine că mi-a ieşit E clar că Sevilla porneşte cu prima şansă în retur. Ei aveau prima şansă şi înainte de acest meci. Eu îi văd favoriţi la câştigarea trofeului. Dar nu e nimic pierdut, mergem încrezători. Noi nu avem nimic de pierdut acolo", a mărturisit Ciprian Deac.

Golul egalizator al andaluzilor a venit pe final, minutul 82, prin Youssef En-Nesyri, care a speculat o eroare în apărarea elevilor lui Dan Petrescu.

Urmează acum să se dispute manşa secundă, programată pe 27 februarie, pe stadionul ''Ramon Sanchez Pizjuan'' din Sevilla, care va fi decisivă în vederea calificării în faza superioară a competiţiei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport