EURO 2020. Germanul Deniz Aytekin va arbitra partida România - Spania, din preliminariile turneului final

Prima reprezentativă de fotbal a României va întâlni pe 5 septembrie (ora 21:45), pe Arena Naţională din Bucureşti, echipa similară a Spaniei - partidă care-l va avea la centru pe germanul Deniz Aytekin.
Arbitrul german de origine turcă Deniz Ayteki.
Arbitrul german de origine turcă Deniz Ayteki. (Getty Images)

Arbitrul german de origine turcă Deniz Aytekin se va afla, joi, la centrul terenului în partida de fotbal dintre selecţionatele României şi Spaniei, duel din cadrul grupei F a preliminariilor EURO 2020, potrivit site-ului Federaţiei Române de specialitate.

În vârstă de 41 de ani, Aytekin - arbitru FIFA din 2011, îi va avea ca asistenţi pe Eduard Beitinger şi Rafael Foltyn, iar Tobias Stieler va fi al patrulea oficial, în timp ce observator va fi sârbul Zoran Petrovic.

Tricolorii s-au mau întâlnit cu Aytekin în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, în partida Danemarca - România (scor final 1-1), în care ne-a acordat 5 cartonaşe galbene. Acesta a mai oficiat în acelaşi an şi partida dintre FCSB - Lazio (1-0) din şaisprezecimile de finală ale Europa League.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport