Ashley Barty şi Karolina Pliskova, elimiante la US Open

Două favorite - Ashley Barty şi Karolina Pliskova - au fost eliminate de la US Open, dintre primele 5 clasate în ierarhia WTA înaintea turneului US Open rămânând în competiţie doar Naomi Osaka şi Elina Svitolina.
Jucătoarea cehă de tenis Karoline Pliskova.
Jucătoarea cehă de tenis Karoline Pliskova. (Getty Images)

Surprizele continuă să apară în proba de simplu feminin la ultimul turneu de Mare Şlem al anului, US Open, de la New York, după eliminarea româncei Simona Halep în turul 2 de americanca Taylor Thownsend.

Australianca Ashley Barty, favorita nr.2, a fost învinsă de chinezoaica Qiang Wang, locul 18, după o oră şi 22 de minute, cu scorul de 2-6, 4-6.

Si ocupanta ultimului loc pe podium - numărul 3 WTA - cehoaica Karolina Pliskova părăseşte turneul de la Flushing Meadows, după ce a fost învinsă de britanica Johanna Konta (locul 16) în trei seturi, cu scorul de 7-6(1), 3-6, 5-7.

Din top 10, mai sunt în prezente în turneu Naomi Osaka, Elina Svitolina şi Serena Williams.

De menţionat că în sferturi s-a calificat Bianca Andreescu, canadianca originară din România, cap de serie nr.15. Ea va juca cu americanca Taylor Townsend, care le-a eliminat pe Simona Halep şi Sorana Cîrstea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport