Eric s-a supărat pe arbitru pentru eliminarea din Cupă

Eric Pereira, Alex dos Santos, 7 noiembrie 2013.
Eric Pereira, Alex dos Santos, 7 noiembrie 2013. (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)

Golgheterul campionatului, Eric de Oliveira s-a declarat nemulţumit de eşecul suferit de Pandurii în Cupa României, în urma meciului pierdut în faţa lui Dinamo cu scorul de 0-1.

Brazilianul l-a ”felicitat” ironic pe centralul partidei, Alexandru Tudor, pentru modul în care a arbitrat, acesta trecând cu vederea mai multe faze ce puteau schimba complet cursul jocului.

”Am ratat un obiectiv, suntem supăraţi, dar acum ne gândim la meciul din campionat, pe care trebuie să îl câştigăm. Dinamo a făcut o primă repriză mai bună decât noi. Nu prea am ce să vorbesc, sunt supărat. Sunt eu ăla care vorbesc prea mult, dar sunt în fotbal câţiva oameni care sunt orbi. Nu vreau să vorbesc prea multe, că sunt străin. Îl felicit pe arbitrul Tudor, atât. Trebuie să jucăm fotbal”, a spus mijlocaşul pentru sport.ro.

Dezamăgiţi de eşecul din Cupă, ratarea obiectivului le va Pandurilor mai multe ocazii să se concentreze pe meciurile din campionatul intern.


”Din retur? La Pandurii! Avem obiectiv să urcăm în clasament sper să jucăm bine din retur. Dacă preşedintele va decide altceva, vom vedea. Mutarea pe care am făcut-o a fost foarte bună, mă simt minunat la Târgu Jiu. Asta este, am ratat un obiectiv, dar nu este sfârşitul lumii. Sper ca în 2014 să am măcar jumătate din prestaţiile din acest an”, a mai spus brazilianul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport