Ronaldinho: C. Ronaldo este frustrat că trăieşte în aceaşi eră cu Messi

Brazilianul Ronaldinho Gaucho
Brazilianul Ronaldinho Gaucho (VANDERLEI ALMEIDA / AFP / Getty Images)

La evenimentul organizat de federaţia spaniolă de fotbal, duelul dintre Messi şi CR7 a trecut într-o nouă fază, tranşată la final de declaraţia fostul coechipier al argentinianului, Ronaldinho.

Argentinianul lui Barcelona, a fost considerat de forul iberic ”cel mai bun jucător din La Liga în sezon 2012-2013”, titulatură pe care o poartă în ultimii cinci ani de zile.

Cristiano Ronaldo nu a fost nici el exclus de premiile din La Liga. Portughezul a fost declarat ”cel mai valoros jucător al competiţiei”, titlu care stârneşte şi mai mult confuzie între fanii celor doi jucători, care încearcă de ani de zile să stabilească care dintre ei este cel mai bun fotbalist.

Concluzia celor două părţi a fost tranşată de Ronaldinho, printr-o declaraţie care i-a făcut pe fanii portughezului să răbufnească de ciudă.

”Singura frustrarea a lui Cristiano este că trăieşte în aceeaşi eră cu Messi”a declarat fostul coechipier a argentinianului de la Barcelona.

”Ronaldo cel mic” este convins că după ce Messi îşi va ieşi din formă, colegul său de naţionala Braziliei, Neymar îi va lua postul de ”cel mai bun jucător din lume”.

”Eu cu Deco şi cu Sylvinho îi pasam mereu lui Leo pentru a se adapta cât mai repede. Sunt convins ca şi el va face la fel cu Neymar, care va deveni în viitor cel mai bun jucător din lume. Asta se va întâmpla însă numai atunci când Messi nu va mai fi la înălţime”, a menţionat fostul star al Barcelonei..

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport