Gigi Becali cântă până noaptea târziu acompaniat de sforăitul lui Cătălin Voicu

Parlamentul României, În imagine Gigi Becali
Parlamentul României, În imagine Gigi Becali (Epoch Times România)
P. P.
04.12.2013

De la reîntoarcerea în Jilava, Gigi Becali şi-a mai schimbat tabieturile prin care amuza opinia publică. Cu noile obiceiuri, finanţatorul stelist, continuă să stârnească zâmbete de compasiune dar şi să-l enerveze pe Cătălin Voicu, fostul senator cu care îşi împarte amarul în penitenciarul ilfovean.

Zilele trecute, cei doi oameni politici ajunşi după gratii s-au luat la harţă din cauza faptului că Gigi îşi petrece timpul cântând cu foc cântece care mai de care mai pline de zel, iar Voicu, probabil din cauza polipilor şi programului obositor, sforăie zgomotos pe tot parcursul nopţii.

”Nea Gigi cântă până târziu în noapte muzică religioasă, se aude în toată puşcăria. Atunci când a cântat în maşină muzică religioasă după ce Steaua câştigase un meci important a fost nimic în comparaţie cu ce recital face după gratii. Acum pune mai multă pasiune”, a spus o sursă din Jilava pentru Cancan.ro.

Cele două ”pasiuni” fac timpul plicticos din celule mult mai tumultuos. Cei doi s-au luat la harţă destul de serios în hohotele celorlalţi colegi de suferinţă.

“Parcă erau doi copii care se certau pe jucării. Ţipau, urlau, au făcut un spectacol pe cinste, ceilalţi deţinuţi amuzându-se la maxim de cearta dintre ei. Cătălin Voicu susţinea că nu sforăie, sau nu aşa de tare, iar Gigi repeta continuu că are voce şi că nu se va opri din cântat. S-au calmat până la urmă, iar într-un final s-au împăcat”, a adăugat sursa citată.

Gigi Becali va rămâne până la jumătatea lunii decembrie la Jilava, decizie luată de instanţă pentru a evita transportarea de la Poarta Albă la Curtea de Judecată de trei ori într-o săptămână.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor