Elena Udrea mărturiseşte că nu l-a susţinut niciodată pe Blaga la şefia PDL

Consiliul Naţional de Coordonare PDL, 23 Febroarie 2013. În imagine, Elena Udrea
Consiliul Naţional de Coordonare PDL, 23 Febroarie 2013. În imagine, Elena Udrea (Epoch Times România)

Elena Udrea a mărturisit luni că nu l-a susţinut pe Vasile Blaga nici în trecut la şefia PDL, iar despre candidatura Monicăi Macovei la funcţia de preşedinte al partidului a precizat că are idei reformatoare, similare cu ale sale.

”Eu nu l-am susţinut pe Blaga nici în trecut, mi-aş fi dorit ca după Boc să nu fi fost alegeri, ci să avem conducere interimară. Eu m-am supus la vremea aceea. Nu l-am susţinut şi nu am crezut în el atunci, nu pot spune asta nici în 2013”, a declarat deputatul PDL.

Elena Udrea a comentat apoi şi candidatura europarlamentarului PDL Monica Macovei la funcţia de preşedinte al PDL.

„Foarte multe dintre elementele Monicăi Macovei sunt asemănătoare cu viziunea arătată de mine. Am putea merge pe o susţinere în turul 2, dacă va fi un tur doi. De data aceasta se întâmplă un lucru care nu s-a mai întâmplat în partid. Nu mai contează ce spune şeful de organizaţie, pentru ca membrii de partid au propriile frustrări, nemulţumiri şi preferinţe”, a precizat Elena Udrea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne