Udrea: Partidul este suficient de nemulţumit ca să mai respecte ce spune un şef de organizaţie

Candidaţi la şefia PDL. În imagine, Elena Udrea
Candidaţi la şefia PDL. În imagine, Elena Udrea (Epoch Times România)

Nivelul de nemulţumire în PDL a ajuns atât de mare încât unei organizaţii nu i se mai poate solicita să voteze aşa cum îi cere şeful acesteia, este de părere Elena Udrea, candidat la funcţia de preşedinte al PDL.

"Cred că vremea în care preşedintele de organizaţie spunea organizaţiei cum să voteze a trecut. Cred că partidul este suficient de nemulţumit acum ca să mai respecte ceea ce spune un şef de organizaţie mai ales dacă nu e credibil, mai ales dacă a reuşit să distrugă organizaţia prin ultimele alegeri prin care a trecut. Deci, nu cred că epoca în care se vota aşa cum spune preşedintele de organizaţie mai este valabil astăzi în PDL", a afirmat Elena Udrea.

La Convenţia PDL din martie, la care se va alege noua conducere a partidului, democrat-liberalii vor vota după cum doresc şi nu aşa cum le indică şefii, a mai declarat Udrea. Candidata la funcţia de preşedinte a partidului a cerut ca la Convenţia PDL să vină 10.000 de delegat, însă propunerea a fost respinsă.

"Dacă argumentul este cel logistic, şi anume că este foarte greu să găsim sala în care să încapă 10.000 de votanţi, atunci consider că este de acceptat. Mai rău îmi pare de faptul că nu s-a acceptat principiul că la această Convenţie, în afară de delegaţii de drept, să vină între delegaţi aleşi, cei care au fost aleşi de delegaţi la nivel local, deci faptul că s-a respins propunerea ca la această convenţie cei care votează, dincolo de delegaţii de drept, să fie aleşi locali. Mi se pare un lucru regretabil în primul rând pentru oamenii care cu siguranţă au muncit în campanie, au câştigat voturi şi şi-ar fi dorit să vină şi să-şi aleagă preşedintele şi să decidă drumul pe care PDL merge mai departe", a precizat Udrea.

Colegiul Director al PDL va propune CNC organizarea Convenţiei Naţionale a partidului pe 23 martie, la Romexpo, reuniune la care ar urma sa participe 5.000 de delegaţi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne