După 10 ani, Angelina Jolie şi Brad Pitt joacă într-un film împreună (video)

Angelina Jolie împreună cu Brad Pitt 28 mai 2014, în Hollywood, California.
Angelina Jolie împreună cu Brad Pitt 28 mai 2014, în Hollywood, California. (Frazer Harrison/Getty Images)

Celebrii actori Angelina Jolie şi Brad Pitt vor juca după 10 ani împreună în filmul By the sea. Aceştia au fost protagonişti în "Mr. & Mrs. Smith" (Dl şi Dna Smith), film care a dus la debutul unei relaţii între cei doi mari actori. De atunci, ei au format una dintre perechile cele mai stabile din lumea spectacolului, însă până acum nu au mai avut ocazia să lucreze împreună în niciun film.

Acum câteva zile, starurile au dezvăluit că filmul la care lucrează împreună se numeşte „By the sea”, fiind scris şi regizat de Angelina Jolie.

În această peliculă, este înfăţişată relaţia unui cuplu american - scriitorul Roland, interpretat de Brad Pitt şi soţia sa, Vanessa, al cărei rol este jucat de Angelina Jolie -, care se mută într-un oraş din sudul Franţei, aflat la malul mării, în anii '70.

"Filmul reprezintă o poveste despre o relaţie afectată de sentimentul de pierdere, de înstrăinare, despre tenacitatea iubirii şi despre drumul către vindecare şi acceptare", a explicat Jolie într-un comunicat trimis mass-media.

Din distribuţie mai fac parte actorii Melanie Laurent, Niels Arestrup, Melvil Poupaud şi Richard Bohringer.

Pelicula va fi lansată pe marile ecrane nord-americane de studiourile Universal pe 13 noiembrie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.