Angelina Jolie lansează un model de pantofi inspirat din filmul de succes "Maleficent"

Actriţa Angelina Jolie
Actriţa Angelina Jolie (Pascal Le Segretain / Getty Images For Paramount)

După succesul avut de Angelina Jolie cu filmul "Maleficent", aceasta s-a asociat cu designerul francez Christian Louboutin pentru a lansa o ediţie cu un număr limitat de pantofi cu toc, cu un design inspirat din stilul vestimentar al personajului pe care vedeta l-a interpretat în filmul "Maleficent", transmite contactmusic.com.

Actriţa americană a mai purtat pantofi special creaţi de Christian Louboutin la turneul mondial de promovare a filmului "Maleficent", pantofii fiind creaţi în culorile alb, negru şi auriu.

Entuziasmaţi de rezultatele colaborării, starul american şi cunoscutul designer s-au hotărât să extindă proiectul iniţial şi să lanseze astfel o ediţie limitată de pantofi cu toc.

Această serie de pantofi, care va fi alcătuită numai din 96 de perechi de pantofi cu toc, se va numi Malangeli. Conform independent.co.uk, pantofii sunt creaţi manual în atelierul din Paris al creatorului Christian Louboutin, au tocuri sculptate, părţi laterale din dantelă şi binecunoscuta talpă roşie, care este o marca înregistrată a designerului francez.

O pereche de pantofi din seria Malangeli costă 1.495 de dolari şi poate fi achiziţionată pe bază de comandă. Angelina Joli, care este bine cunoscută deja pentru actele sale de caritate, este decisă să doneze toţi banii pe care îi va încasa de pe urma acestei game de pantofi organizaţiei de caritate SOS Children's Village, o fundaţie care ajută copiii orfani şi abandonaţi, potrivit Mediafax.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură