Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit sâmbătă în Correns, Franţa

Angelina Jolie împreună cu Brad Pitt 28 mai 2014, în Hollywood, California.
Angelina Jolie împreună cu Brad Pitt 28 mai 2014, în Hollywood, California. (Frazer Harrison/Getty Images)

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit sâmbătă în Correns, Franţa, a declarat un purtător de cuvânt al cuplului.

Jolie şi Pitt s-au căsătorit într-o capelă mică, la Chateau Miraval, în cadrul unei ceremonii private la care au participat familia şi prietenii. Înaintea ceremoniei civile, Pitt şi Jolie au obţinut un certificat de căsătorie de la un judecător local din California. Judecătorul californian a oficiat, de asemenea, şi ceremonia în Franţa.

Copiii cuplului au luat parte la ceremonie. Jolie a mers la altar însoţită de fiii ei cei mai mari, Maddox şi Pax. Zahara şi Vivienne au aruncat petale de flori, iar Shiloh şi Knox au fost purtătoarele inelelor, potrivit declaraţiei purtătorului de cuvânt.

Evenimentul a pus capăt anilor de speculaţii despre momentul în care cei doi se vor căsători oficial. Ambii au declarat public că au plănuit să se căsătorească.

"Este o perspectivă emoţionantă pentru noi, chiar dacă am mers mai departe decât atât", a declarat Brad Pitt pentru Associated Press într-un interviu, în noiembrie 2012, "dar, pentru a se concretiza în acest fel, aceasta înseamnă de fapt mai mult pentru mine decât aş fi crezut. Înseamnă mult pentru copiii noştri."

Aceasta este a doua căsătorie pentru Pitt, care s-a căsătorit cu Jennifer Aniston în anul 2000, cei doi divorţând în anul 2005.

Jolie a fost căsătorită cu actorul britanic Jonny Lee Miller timp de trei ani, în anii '90, şi cu Billy Bob Thornton, tot timp de trei ani, ei divorţând în 2003.

Atât Angelina Jolie cât şi Brad Pitt au filme în lucru în acest moment. Astfel, al doilea efort regizoral al lui Jolie, odiseea celui de-al Doilea Război Mondial "Unbroken", va fi lansat în luna decembrie. Pitt joacă în drama "Fury", ce va putea fi vizionată în cinematografe de la 17 octombrie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură