Dosarul "Gala Bute". Rudel Obreja, reţinut pentru 24 de ore

Sediul DNA
Sediul DNA (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
03.02.2015

Rudel Obreja, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, acuzat de spălare de bani, evaziune fiscală şi complicitate la abuz în servici în dosarul "Gala Bute" a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore de procurorii DNA, informează b1.ro.

"Este o înscenare. Acesta este un dosar fabricat. Au găsit şi ei un moldovean pe care l-au pus să zică că mi-a dat bani", a declarat Rudel Obreja, la ieşirea din sediul DNA.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box va fi prezentat marţi în faţa Curţii Supreme cu propunere de arestare preventivă. Potrivit avocatului său, Cătălin Dâncu, acesta a dat o amplă declaraţie în faţa anchetatorilor în care a negat acuzaţiile care îl vizează.

În opinia lui Dâncu, faptele lui Obreja nu au nicio legătură cu Elena Udrea sau senatorul Ion Ariton şi că este posibil ca şi fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, să fie chemat la audieri.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor