Difuzarea interviului cu Dragnea, suspendată fără explicaţii

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Screenshot - Realitatea)

Difuzarea interviului „fluviu” acordat de Liviu Dragnea Ancăi Alexandrescu, şi anunţat de Realitatea Plus cu surle şi trâmbiţe, a fost suspendată după primele două episoade, sesizează Aktual24.

Potrivit sursei citate, luni, în emisiunea lui Laurenţiu Botin ar fi trebuit să fie difuzată a treia parte dintre cele cel puţin cinci părţi ale interviului, după cum anunţase acesta joia trecută.

Doar că, luni, Botin a apărut în emisiune doar pentru a comenta cu invitaţii săi ceea ce fostul lider PSD a apucat să spună în cele doar două episoade difuzate. Totodată, Botin s-a răfuit cu ceilalţi jurnalişti care ar fi criticat difuzarea „interviului”, acuzându-i pe aceştia de invidie faţă de audienţa pe care o are Realitatea Plus.

Reamintim că Liviu Dragnea a rămas fără dreptul la muncă în atelierul auto al Penitenciarului Rahova după ce interviul, acordat prin skype fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, a ajuns în spaţiul public. Conducerea Penitenciarului a anunţat că nu şi-a dat acordul în prealabil pentru interviul acordat de Dragnea, drept pentru care l-a penalizat în acest fel pe fostul lider PSD. Sancţiunea îi va afecta chiar o posibilă solicitare de eliberare condiţionată.

Anca Alexandrescu, realizatoarea „interviului”, nu a mai apărut în emisiunea lui Botin. Ea anunţase săptămâna trecută că Dragnea intenţionează să intre în greva foamei în semn de protest pentru că i s-a suspendat dreptul la muncă.

În primele două episoade difuzate, Liviu Dragnea a declarat printre altele că ar fi fost condamnat pe nedrept, l-a atacat pe Vasile Dîncu, a susţinut că Viorica Dăncilă şi Paul Stănescu au fost întorşi de SRI împotriva lui, s-a plâns de dosarul Teldrum etc. Detalii aici şi aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne