Seria interviurilor din Rahova continuă. Dragnea susţine că Dăncilă şi Stănescu au fost manipulaţi de SRI

Liviu Dragnea (Preşedinte PSD);
Liviu Dragnea (Preşedinte PSD); (Florin Chirilă/Epoch Times)

Realitatea Tv a continuat seria aşa-ziselor interviuri acordate de Liviu Dragnea fostei sale colaboratoare Anca Alexandrescu, în fapt un nou episod dintr-o înregistrare a discuţiei "maraton" dintre cei doi.

Acest episod a fost prezentat ca a fi dedicat Vioricăi Dăncilă iar în cadrul fragmentului de "interviu" difuzat, Dragnea susţine că fostul premier, precum şi Paul Stănescu ar fi fost manipulaţi de SRI să se întoarcă împotriva lui.

Redăm dialogul celor doi:

Anca Alexandrescu: Dl Paul Stănescu se ceartă cu dl Teodorovici în ultimele zile şi mi-am adus aminte de un episod cu dl Stănescu, pentru că Teodorovici l-a acuzat cumva că are fire în spate. Aţi avut o relaţie de prietenie de mulţi ani cu dl Stănescu, cum s-au stricat lucrurile? Pare cumva o reţetă aplicată ca şi în cazul doamnei Dăncilă cu care vă ştiaţi de 20 de ani şi dintr-odată s-au schimbat lucrurile.

Liviu Dragnea: Reţeta este foarte simplă, nu e complicat, că oamenii ăştia nu au multe idei, au puţine idei fixe dar sunt eficiente, pentru că tot timpul au cu cine să le pună în aplicare. În cazul doamnei Dăncilă, reţeta era în felul următor, era: "Dom’le, nu se poate, cu Liviu e o problemă, nu se poate e prea prins pe chestia asta cu serviciile, sunt minciuni, lăsaţi-l mai uşor, eu zic să vă gândiţi, doamna Dăncilă, dumneata chiar eşti o femeie capabilă şi chiar ar trebui să-ţi asumi mai multă putere politică până la urmă, bun, v-o fi pus dumnealui premier, dar e pe merit, adică nu....". Şi încet-încet, a apărut această idee şi i-au zis: "Dom’le, lăsaţi-l pe el, o să avem noi grijă de el, o să fie condamnat, dar pregătiţi-vă să luaţi partidul." Şi atâta a fost, plus nişte consilieri... Şi la Paul a fost la fel, Paul a fost prietenul meu ani de zile, m-am ferit şi o să mă feresc să vorbesc rău despre el, dar şi lui i s-a spus la fel: "Dom’le, trebuie să preiei tu partidul, tre să fii tu în conducerea executivă a partidului, trebuie să alegi între partid şi prieten." Adu-ţi aminte când a şi avut el o declaraţie: "Între partid şi prieten, aleg partidul".

Despre ce vorbeşti, frăţioare, ce lucruri să alegi tu?! Adică... Se punea problema să alegi... I se spunea: "Vezi că vrea să scoată România din Uniunea Europeană, e prieten cu Putin, e prieten cu nu ştiu cine, ba e cu ruşii, ba e împotriva ruşilor, (...) cu Viktor Orban. La fiecare i se spunea ceea ce trebuia să fie spus, în funcţie de profilul psihologic pe care SRI îl are la fiecare om politic, pentru că au o grămadă de profesionişti, au o grămadă de bani la dispoziţie, să ţină oamenii angajaţi şi asta e!", a mai declarat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne