Deputatul mitralieră lăsat fără maşina de lux. Bolidul furat chiar din faţa SRI

Rămas fără mitralieră după ce s-a lăudat într-un interviu că n-ar ezita s-o folosească, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a rămas acum şi fără o maşină cumpărată acum două luni. Hoţii nu s-au sfiit să i-o "umfle" chiar din faţa sediului SRI.
Deputat Catalin Radulescu
Deputat Catalin Radulescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost lăsat fără luxosul SUV cumpărat în urmă cu doar două luni de zile. Autoturismul, un Range Rover al cărui cost ar fi fost de circa 150.000 de euro a fost furat chiar din faţa sediului SRI unde o parcase deputatul, înainte de a se prezenta în faţa unei comisii de anchetă.

„Miercuri dimineaţa, la ora 10.00, am vrut să vin la Comisia de Anchetă şi când am ieşit din bloc nu am mai găsit maşina. Clar am fost urmărit de cineva. În al doilea rând, să furi o maşină de lângă Parlament şi SRI mi se pare o chestie neimaginabilă (...) Maşina este destul de sofisticată, are un sistem de autoblocare. Puteai să intri, dar nu mai puteai să ieşi. Eu am anunţat, bineînţeles, ministrul de Interne, Carmen Dan, care era în şedinţa de Guvern, i-am trimis mesaj preşedintelui Dragnea ca să-i spun că mi s-a furat maşina de aici”, a mai adăugat Cătălin Rădulescu la Realitatea TV.

Deputatul s-a declarat revoltat de cele întâmplate, mai ales că ministrul de Interne a cerut săptămâna aceasta mai multe drepturi pentru poliţişti.

”Doamna ministru Carmen Dan a venit să susţinem măsuri ale noului Statut al Politisitului. Vreau să înţeleg şi eu dacă unui cetăţean, unui demnitar, i se fură maşina şi vrem să creştem drepturile poliţistului, vreau să-mi explice cum se poate întâmpla asta în centrul Bucureştiului”, a afirmat Rădulescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne