Deputatul cu mitraliera, suspendat temporar din PSD

PSD-ul s-a "disociat" joi de Cătălin Rădulescu, cel ce susţinea că protestatarii din Victoriei ar trebui alungaţi cu tunuri de apă. "Disocierea" de deputatul cu mitralieră nu e definitivă, ci doar pe termen de şase luni.
Catalin Radulescu(PSD)
Catalin Radulescu(PSD) (Florin Chirila/Epoch Times)

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, posesorul de mitralieră devenit "celebru" după ce a declarat că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui alungaţi cu tunuri cu apă a fost suspendat pentru 6 luni din PSD, la şedinţa CExN a partidului, organizată joi la Sinaia.

Potrivit presei, propunerea pentru suspendarea lui Rădulescu a venit din partea lui Liviu Dragnea. Liderul PSD anunţa miercuri, la Sinaia, că va propune în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional de joi „autosuspendarea” din partid a lui Rădulescu, personaj ce a stârnit valuri de indignare în rândul cetăţenilor, după declaraţiile sale halucinante la adresa "tratamentului" pe care l-ar aplica protestatarilor #rezist.

Reamintim că Rădulescu a declarat, într-un halucinant interviu acordat jurnaliştilor de la Adevărul, că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui alungaţi cu tunuri cu apă şi că, în caz de nevoie, şi-ar folosi mitraliera AKM cu care a tras la Revoluţie unde şi cum a nimerit.

La scurt timp după declaraţii, protestatarii din Victoriei au luat atitudine, iar parchetul a deschis dosar in rem cu privire la nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. De asemenea, poliţiştii i-au anulat lui Rădulescu dreptul de a deţine arme şi l-au amendat pe demnitar cu 2.500 de lei.

Potrivit publicaţiei Adevărul, poliţiştii au constatat că pistolul-mitralieră pe care deputatul îl deţinea era în stare de funcţionare, dar fără muniţie, nu avea dispozitiv de siguranţă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne