Carmen Dan, acuzată că se pregăteşte să interzică până şi scandarea "Jos PSD"

În contextul unor viitoare proteste anunţate, ministrul de Interne Carmen Dan se pregăteşte să interzică până şi scandarea "Jos PSD", susţine deputatul Adrian-Claudiu Prisnel.
Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan.
Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan. (Epoch Times România)

Statul disfuncţional propus de PSD acţionează restauraţia pe toate palierele posibile, transformându-se într-o ameninţare la adresa libertăţii noastre, a acuzat joi, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel.

"În contextul unor viitoare proteste anunţate, similare celor din perioada OUG13, Carmen Dan se pregăteşte să interzică până şi scandarea "Jos PSD". Măsurile PSD anti-proteste conferă Jandarmeriei atribuţii sporite care depăşesc cu mult prerogativele tipice unei structuri militare, transformând-o într-un instrument de control şi coerciţie care se implică în cercetarea penală. Poliţiştii vor avea dreptul să legitimeze pe oricine, fie că te plimbi pe stradă sau protestezi", a declarat Prisnel.

Deputatul susţine că, în cazul protestelor, orice formă de nesupunere îl va îndreptăţi pe jandarm să folosească violenţa.

"De asemenea, dacă refuzi legitimarea în faţa jandarmului, acest lucru se transformă în infracţiune şi eşti pasibil, în cazul cel mai grav, de închisoare. În cazul fericit "doar" o amendă de 6.000 lei. Regimul PSD vrea să se impună prin frică şi represiune", a subliniat Prisnel.

Carmen Dan
Carmen Dan (Adrian-Claudiu Prisnel)

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne