Rădulescu, lovit de Karma. Dragnea: E puţin probabil să mai rămână cu noi. Voi propune sancţiunea maximă

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, care nu demult cerea să se pună tunurile cu apă pe protestatarii #rezist, este la un pas să fie dat pe uşă afară din PSD.
Catalin Radulescu(PSD)
Catalin Radulescu(PSD) (Florin Chirila/Epoch Times)

De când a cerut să fie puse tunurile cu apă pe protestatarii din Piaţa Victoriei şi s-a lăudat că are o mitralieră pe care nu va ezita s-o folosească, deputatului PSD Cătălin Rădulescu nu i-a mers bine deloc. Nu doar că a ajuns subiectul unei investigaţii a parchetului, dar acum riscă să fie dat afară din PSD.

"Nu putem să ne prefacem că declaraţiile făcute de dumnealui au fost nişte glume sau că nu sunt importante. Am vorbit cu colegii mei şi, într-un termen rezonabil, vom avea o întâlnire, pentru că nu putem să facem un Comitet executiv doar pentru acest caz, dar din punctul meu de vedere este foarte puţin probabil să mai rămână coleg cu noi Cătălin Rădulescu, cel puţin pentru o perioadă.

Afirmaţiile sunt de o gravitate foarte mare. Dincolo de glume, de alte excese pe care le-a mai avut, să spui, ca posesor legal de arme de foc, că eşti dispus să le foloseşti... În primul rând, nu ştiu dacă mai poate rămâne deţinător de arme. Nu e treaba mea, pentru că nu Parlamentul se ocupă de această treabă, ci alte structuri", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Reamintim că Rădulescu a declarat, într-un halucinant interviu acordat jurnaliştilor de la Adevărul, că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui alungaţi cu tunuri cu apă şi că, în caz de nevoie, şi-ar folosi mitraliera AKM cu care a tras la Revoluţie unde şi cum a nimerit.

La scurt timp după declaraţii, protestatarii din Victoriei au luat atitudine, iar parchetul a deschis dosar in rem pe tema declaraţiilor deputatului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne