Cristian Preda: Constituţia USL va pica

Congresul PPE de la Bucureşti.În imagine Cristian Preda. (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
13.01.2014

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, pe blogul personal, că în opinia lui la 25 mai 2014, Constituţia USL va pica.

„Dacă e adevărat, aşa cum s-a anunţat în această dimineaţă, că USL va cupla alegerile europene cu referendumul pentru revizuirea Constituţiei, e evident că pe 25 mai votul va viza mai curând România decât Uniunea.

Pe de altă parte, va fi o foarte bună ocazie pentru a sancţiona aroganţa domnilor Ponta, Antonescu şi Voiculescu, care au făcut din revizuire o simplă operaţiune de contestare a referendumului din 2009.

Reamintesc că atunci alegătorii au exprimat foarte clar dorinţa de a renunţa la bicameralism şi de a reduce numărului de reprezentanţi la 300. Pe 25 mai 2014, Constituţia USL va pica!”, a declarat Cristian Preda.

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a confirmat aceste informaţii anunţând că referendumul va fi organizat pe 24 şi 25 mai, în ultima zi cetăţenii fiind chemaţi să voteze şi pentru europarlamentare. Totodată, numele preşedintelui liberalilor Crin Antonescu va fi trecut în protocolul USL drept candidat unic la prezidenţiale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor