Creatoarea de modă Mirela Rădulescu, reţinută pentru deţinere de droguri

(photos.com)
Liviu Şerbănescu
25.12.2012

UPDATE

Mirela Rădulescu făcea trafic de ketamină de câteva luni, împreună cu un medic veterinar din Bucureşti,

Bărbatul procura substanţa din farmacii şi o vindea apoi pe piaţa neagră cu ajutorul femeii, au precizat surse din cadrul DIICOT Craiova.

Creatoarea de modă a fost prinsă de procurori chiar când ieşea din locuinţa sa din Bucureşti, împreună cu medicul veterinar, care tocmai îi adusese ketamină pentru vânzare.

***

Creatoarea de modă Mirela Rădulescu, sora deputatului PSD de Argeş Cătălin Rădulescu, a fost reţinută luni seară, în Craiova, întrucât asupra ei s-a găsit o cantitate mare dintr-un drog de mare risc.

Femeia deţinea 700 de miligrame de ketamină, substanţă care înlocuieşte cocaina, iar substanţa era comercializată pe raza municipiului Bucureşti.

Cătălin Rădulescu a fost can­di­datul USL la Camera Depu­ta­ţilor pe Colegiul 9 din Piteşti şi este un om om de afaceri în vârstă de 50 de ani, căsătorit cu medicul psiholog Cristiana Rădulescu, cu care are împreună o fetiţă de 12 ani, Francesca Anastasia.

Şi deputatul Rădulescu are probleme cu legea - el este cercetat pentru tentativă de viol şi acte de violenţă, după ce o tânără de 20 de ani, fostă angajată a sa, l-a reclamat la Poliţiei, afirmând că bărbatul a încercat s-o violeze şi să s-o supună la diverse perversiuni sexuale într-un hotel de lux din Sibiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor