Cotidianul ”Timpul” din R. Moldova a lansat campania ”JOS DODON!”

În fiecare săptămână, Dodon scandalizează opinia publică prin diverse declaraţii. Nu este preşedintele tuturor după cum a promis, fiindcă urăşte românii şi vorbitorii de limbă română, susţin jurnaliştii de la ”Timpul”.
Timpul.md
Timpul.md (timpul.md)

Cotidianul ”Timpul” anunţă că a lansat campania naţională ”JOS DODON!”, solicitând tuturor reprezentanţilor mass-media din Republica Moldova să le urmeze exemplul. Astfel, se propune ca la toate ştirile ce-l vizează pe preşedintele Igor Dodon poza acestuia să fie publicată cu capul în jos.

Potrivit apelului publicat pe timpul.md, campania ”JOS DODON!” a început ca o formă de protest împotriva declaraţiilor scandaloase ale lui Igor Dodon care ar provoca ură şi dezbinare în societate.

În opinia jurnaliştilor, chiar dacă şeful statului s-a declarat a fi al tuturor, este evident că acesta joacă de partea ruşilor, urăşte românii dar şi vorbitorii de română. În fiecare săptămână de ”lucru”, Dodon scandalizează opinia publică prin diverse declaraţii.

”Săptămâna trecută i-a ameninţat că-i va da afară pe Filip şi Candu din Consiliul Suprem de Securitate, pentru că aceştia ar fi boicotat şedinţa. Apoi Dodon a umilit bătrânii de la piaţă: „noi suntem stat şi nu babe de la piaţă”, chiar dacă deseori a ieşit în pieţe să-şi facă imagine politică.

De Ziua Limbii Române, a depus flori pe ascuns la monumentul lui Ştefan cel Mare şi a insistat că limba noastră este „limba moldovenească”. Şi nu în ultimul rând, preşedintele şi-a numit cetăţenii „lepădături” şi „paraziţi”, incitând poporul la război”, au concluzionat cei de la ”Timpul”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe