Chichirău: Nu contează cine e şef la ANAF, PSD n-are de unde să scoată bani pentru programul de guvernare

Cosette Chichirău
Cosette Chichirău (Facebook)

Nu contează cine e şef la ANAF, PSD n-are de unde să scoată bani pentru programul lor de guvernare pentru că nu s-au inventat miracolele, a opinat, pe pagina sa de Facebook, deputata USR Cosette Chichirău.

"Am avertizat la începutul anului, într-un discurs în faţa plenului, că PSD va rămâne fără bani în vară. Deficitul bugetar a crescut în iunie cu 4,4 miliarde de lei ca urmare a înregistrării unul gol de venituri, faţă de program, de aproape 6 miliarde de lei. Cam asta e situaţia. Iar investiţiile statului sunt la minim pe ultimii 10 ani. N-ai de unde să scoţi mai mult dacă mănânci tot ce produci (sau mai mult!)", a precizat Cosette Chichirău.

În opinia deputatei, singura soluţie pentru România este să investim în şcoli, spitale şi autostrăzi. Doar după aceste investiţii vom putea produce mai mult şi ca atare vom putea avea venituri mai mari.

"O să repet până înţelegem cu toţii: singura soluţie pentru salarii şi pensii mai mari sunt investiţiile", a subliniat Cosette Chichirău.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne