Ponta: ”Se porneşte un start-up”

Tras pe linie moartă în viaţa politică de actualul lider PSD, Ponta ar putea funcţiona începând cu această toamnă în cadrul unui nou partid.
Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Scos din PSD de Liviu Dragnea, fostul premier Ponta susţine că în luna septembrie va lua o decizie legată de viitorul său în politică, relatează digi24.ro. De asemenea, Victor Ponta a precizat că vrea să înfiinţeze un nou partid, ”un start-up”.

”În septembrie voi lua o decizie legată de modul în care îmi desfăşor activitatea politică pentru că mai am încă trei ani şi jumătate de deputat şi pentru că părerea mea şi a celor cu care vorbesc este că pot să am un cuvânt de spus în politică şi, în special, încercând să-i aduc alături de mine pe cei care, ca şi mine, au votat PSD, au votat ALDE - nu PNL că nu cred că o să conving penelişti - şi care acum sunt foarte dezamăgiţi. Sunt asemenea oameni şi sunt foarte mulţi”, a declarat Victor Ponta, preluat de news.ro.

Întrebat dacă se gândeşte să pornească o nouă construcţie politică, fostul premier a confirmat: "Se porneşte un start-up."

Victor Ponta a mai precizat că nu a vorbit cu Cătălin Ivan, care, reamintim, a anunţat recent că lucrează la un nou proiect politic pentru PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne