Fost protestatar anti-Kovesi, viitor candidat la Preşedinţie. Liviu Pleşoianu, aspirant la cea mai înaltă funcţie în stat

Deputatul care nu demult protesta în faţa DNA-ului, indignat că Laura Codruţa Kovesi nu s-a prezentat în faţa comisiei de anchetare a alegerilor din 2009, anunţă că va candida la Preşedinţia ţării.
Liviu Pleşoianu
Liviu Pleşoianu (Facebook)

După ce s-a remarcat prin proteste contra şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, mai nou, deputatul PSD Liviu Pleşoianu îşi anunţă, pe Facebook, candidatura la cea mai înaltă demnitate în stat, cea de Preşedinte al ţării.

„Am luat această hotărâre. Am intrat în politică pentru a propune un alt Drum – drumul Vindecării, în locul drumului Dezbinării, drumul Oamenilor Liberi, în locul drumului clonelor teleghidate. Hotărârea mea este fermă!”, a scris deputatul, pe pagina sa de Facebook.

Vestea a fost dată de deputat ca răspuns la întrebarea unui cetăţean, care îl întreabă dacă va candida în 2019 la preşedinţie.

Anunţul este prefigurat de o lungă postare în care Pleşoianu îşi anunţă o carte, intitulată "România - Ţara unui VIS posibil", titlu care, susţine deputatul, nu este doar pentru carte, ci şi pentru drumul pe care îl propune el.

"Mă întreba cineva în privat de ce m-am hotărât să candidez. Pe scurt: pentru că mai am puţin şi explodez văzând cohortele de impostori care ne ţin captivi! Cred că e timpul să începem să umplem cu noi înşine spaţiul trasat de graniţele acestei ţări. N-avem deloc nevoie să devenim un neam de clone. N-avem nevoie să devenim un popor-surogat, cu linia destinului trasată în laboratoarele altora. Boala cea mai gravă de care suferim de prea multă vreme - boală care ne-a fost indusă cu bună-ştiinţă - este BOALA DEZBINĂRII. Dacă ceva ucide - DEZBINAREA UCIDE!

Şi cred că primul lucru pe care ar fi bine să-l facem este să începem un proces de VINDECARE, în plan individual şi colectiv. Cred că putem reaşeza România în ea însăşi doar dacă ne reaşezăm pe noi în noi. Cred că avem toate şansele să ne vindecăm. Însă cu condiţia să începem să lucrăm împreună la un adevărat Proiect Naţional, nu la surogate de proiecte naţionale... Cred cu tărie că, poate chiar de-acum, România - pe lângă faptul de a redeveni ea însăşi - poate deveni pentru lumea cea mare ŢARA UNUI VIS POSIBIL... Acesta este MOTIVUL meu...", susţine Pleşoianu.

Reamintim că deputatul s-a remarcat puternic în ultima vreme prin protestele sale în faţa DNA, proteste prin care viitorul candidat la preşedinţie şi-a exprimat nemulţumirea că şefa DNA nu s-a prezentat în faţa comisiei de anchetă a alegerilor din 2009.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne