Ponta: Tudose va prelua şefia PSD. Partidul trebuie să se schimbe. Parcă suntem CJ Teleorman

Dragnea ar fi un foarte bun număr doi în partid, a opinat Ponta, care-l vede pe Tudose viitorul şef al partidului.
Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Actualul prim-ministru, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD, a opinat duminică seara, fostul premier Victor Ponta, la Antena 3.

"Eu cred că la un moment dat Tudose va prelua conducerea PSD. Este inevitabil. (...) Domnul Dragnea este o mare slăbiciune pentru PSD. În istoria PSD-ului, Ion Iliescu a fost un pic înaintea partidului, Năstase, Geoană aveau o imagine foarte bună. E prima dată când partidul are 40% şi liderul are 15%, adică nu merge chestia asta", a declarat Victor Ponta, preluat de Agerpres.

Potrivit lui Ponta, Tudose are o experienţă parlamentară mare şi nu va mai putea fi schimbat din funcţie de Liviu Dragnea, aşa cum s-a întâmplat cu Grindeanu.

De asemenea, Ponta l-a lăudat pe Tudose, susţinând că acesta a făcut deja câteva lucruri bune, cum ar fi faptul că l-a schimbat pe şeful ANAF şi că a făcut o vizită la Chişinău (vizită văzută de Opoziţie drept o legitimare a abuzurilor politicienilor la putere de peste Prut).

Totodată, Ponta - excus din PSD după ce s-a poziţionat de partea lui Grindeanu în războiul cu Dragnea - a mai ţinut să spună că nu are un ''război personal'' cu Liviu Dragnea, şi că actualul preşedinte PSD ar fi ''un foarte bun număr doi'' în partid, însă acum este ''un catastrofal număr unu''.

"PSD trebuia să se schimbe. Parcă suntem toţi Consiliul Judeţean Teleorman", a afirmat Victor Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne