Cătălin Ivan: "Parcă am fi conduşi de Vadim Tudor! PSD începe să semene tot mai mult cu Partidul România Mare!"

Intrat în zodia discursurilor virulente şi a mitingurilor contra unui imaginar stat paralel, PSD seamănă tot mai mult cu România Mare, partidul condus cândva de (acum răposatul) Vadim.
Conferinţă de presă la sediul PSD , susţinută de Corina Creţu şi Cătălin Ivan. În imagine, Cătălin Ivan
Conferinţă de presă la sediul PSD , susţinută de Corina Creţu şi Cătălin Ivan. În imagine, Cătălin Ivan (Epoch Times România)

PSD începe să semene din ce în ce mai mult cu Partidul România Mare, a susţinut europarlamentarul Cătălin Ivan, într-un interviu acordat RFI.

Ivan a criticat mesajele radicale transmise de partidul său, care vrea să organizeze inclusiv un miting la Craiova pe 9 decembrie, împotriva „statului paralel” şi a opinat că mitingul PSD nu era necesar:

”Craiova este oraşul unde a fost primar Olguţa Vasilescu, este organizaţia Dolj care a trecut prin foarte multe probleme, mulţi lideri importanţi ai organizaţiei fiind daţi deoparte, scoşi în afara partidului, după modelul lui Liviu Dragnea, astfel încât Manda şi cu Olguţa Vasilescu să aibă linişte totală şi să controleze autoritar tot ce se întâmplă. Eu cred că pot să facă acest miting. Întrebarea este pentru ce, care este scopul mitingului? (...). Care este mesajul unui partid aflat la guvernare, un partid care are un program de guvernare investit cu încredere de foarte mulţi români în 2016 şi care ar trebui teoretic să guverneze, nu să facă mitinguri”, a susţinut eurodeputatul.

Ivan a mai adăugat că "oamenii serioşi, la locul lor, care au construit acest partid, care sunt de 10-15-20 de ani în Partidul Social Democrat privesc cu tristeţe peremizarea partidului".

Aceste mesaje radicale gen Tricolorul... parcă am fi conduşi de Vadim Tudor, Dumnezeu să-l ierte! Nu mai recunoaşte nimeni direcţia în care merge partidul, mesajele partidului”, a adăugat europarlamentarul, potrivit sursei citate.

Reamintim că nu mai demult de ieri, senatorul PSD Claudiu Manda, lider al PSD Dolj, a estimat că la mitingul de la Craiova vor participa în jur de 30.000 de persoane.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne