Ivan îl dă în judecată pe Dragnea: Trebuie să înţeleagă că nu te poţi juca cu declaraţiile publice

Europarlamentarul Cătălin Ivan mută lupta contra liderului PSD Liviu Dragnea în faţa instanţei de judecată.
Conferinţă de presă la sediul PSD susţinută de Cătălin Ivan, purtător de cuvânt
Conferinţă de presă la sediul PSD susţinută de Cătălin Ivan, purtător de cuvânt (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
27.11.2017

Aflat luni în faţa sediului PSD, europarlamentarul Cătălin Ivan a anunţat îl va da în judecată pe preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

"Am încercat toate posibilităţile, am mers pe cale statutară, am trimis solicitări, n-am primit răspuns. Tot timpul vin lideri, spun în spaţiul public că eu n-aş fi membru PSD, dar nu prezintă niciun document. În acest moment nu există altă soluţie pentru a închide acest subiect odată pentru totdeauna, decât să merg în instanţă. Am pregătit toate documentele, am vorbit cu avocaţii şi vom obţine o decizie în instanţă, astfel încât să înţeleagă şi Liviu Dragnea, şi toată lumea că nu te poţi juca cu declaraţiile publice", a declarat Ivan, citat de Agerpres.

Ivan consideră că, prin declaraţiile făcute de liderii PSD, i-a fost afectată imaginea şi activitatea în Parlamentul European.

"Eu cred că e un ultim gest pe care pot să-l fac pentru ca această minciună, deja care se rostogoleşte (...), să fie închisă odată pentru totdeauna. Deocamdată mă îndrept împotriva lui Liviu Dragnea, dar, sigur, las o listă deschisă pentru toţi cei care vor mai face astfel de declaraţii", a precizat Ivan.

Europarlamentarul a venit la sediul PSD pentru a depune mai multe documente care atestă, susţine el, că încă mai este membru al partidului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor