Buzărnescu şi Kalaşnikova, în sferturile de dublu ale turneului de la Luxemburg (WTA)

Perechea româno-georgiană a ieşit învingătoare din confruntarea cu sportivele Shuko Aoyama (Japonia)/Zhaoxuan Yang (China), scor final 6-4, 1-6, 10-7.
Tenismana română Mihaela Buzărnescu.
Tenismana română Mihaela Buzărnescu. (Captură foto)

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu şi Oksana Kalaşnikova (Georgia) a acces, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneul WTA de la Luxemburg, graţie succesului înregistrat în faţa favoritelor numărul doi, cuplul Shuko Aoyama (Japonia)/Zhaoxuan Yang (China).

Partida care a durat 72 de minute s-a terminat cu scorul de 6-4, 1-6, 10-7.

Cele două sportive, care vin după circuitul de la Linz de săptămâna trecută, unde au jucat semifinalele, şi-au asigurat un cec în valoare de 1.468 euro şi 60 de puncte WTA.

Ele urmează să le aibă ca adversare în continuare pe tenismenele Anna-Lena Friedsam/Antonia Lottner (ambele din Germania).

În proba de simplu, Buzărnescu a pierdut marţi în faţa germancei Sabine Lisicki.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport