Rafael Nadal nu va participa la turneul ATP de la Basel (Elveţia)

"După ce m-am consultat cu medicul meu în Spania, la revenirea de la Shanghai, trebuie să vă anunţ cu tristeţe că nu voi participa la turneul de la Basel" - Rafael Nadal.
Tenismanul spaniol Rafael Nadal
Tenismanul spaniol Rafael Nadal (Rafa Nadal/facebook)

Liderul ierarhiei ATP, spaniolul Rafael Nadal a declarat forfait pentru turneul de la Basel (Elveţia), ce urmează să se desfăşoare săptămâna viitoare (21-29 octombrie), motivul fiind de natură medicală. De altfel ibericul a jucat duminică finala turneului de la Shanghai, pierdută în faţa elveţianului Roger Federer, cu un bandaj la genunchiul drept.

Finalistul ediţiei 2015 a acestui circuit cu premii totale în valoare de 1.837.425 euro, a făcut anunţul pe pagina sa de facebook.

"După ce m-am consultat cu medicul meu în Spania, la revenirea de la Shanghai, trebuie să vă anunţ cu tristeţe că nu voi participa la turneul de la Basel", a declarat Nadal pe site-ul de socializare.

Nadal are în plan să încheie anul pe prima poziţie a clasamentului ATP. El a are un avans de 1.960 de puncte faţă de urmăritorul său, Roger Federer, care mai are matematic şanse să-l depăşească pe Nadal în ierarhia mondială până la finele acestui an.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport